STRESS

Vaddå stressigt till julen tyckte man som liten?. Ja, redan vid 14 - års åldern känner jag mig rikitgt stressad. Speciellt kommande veckan. Dansuppvisning till helgen med massa dansträningar och jag suger på dansen och kommer göra bort mig helt. Matteprov som tydligen ska avgöra halva betyget. Köpa massa julklappar för kommande julfest den 12:e och den 19:e. Rummet ser ut som ett bombnedslag...
Sen är jag riktigt trött på den här designen på bloggen och måste hitta tid att göra en totalmakeover.

SOMMARBild från sum 2007. Jag och lilla Becka åker båt på hennes landställe.


NATURORIENTERANDE ÄMNEN

Gick till skolan idag *applåder* efter att ha varit hemma för förkylning i nästan en vecka. Gud vad det var roligt att träffa kompisarna igen. Nu är det nog dags för lite NO - plugg. So long snyggon.

SNÖ

Det är helt vitt ute, och det fortsätter snöa. Det är ju jättemysigt. Men såklart är man då förkyld och måste sitta innomhus.Tänkte lägga ut en bild på två bilder jag ritade för någon vecka sen. Vad tycker ni? Är ganska nöjd.

Har ni sett att mitt förra inlägg ligger uppe på www.blogg.se? Visserligen längst ner men ändå. Det är sånt som piggar upp.

ROSADet köket skulle man inte ha något emot eller hur?
Jag gjorde bilden utifrån en mall på Ahlens.com där man kunde inreda ett rum.

FÖRKYLD

Usch, jag hatar värkligen att vara förkyld och febrig. Men orkar inte göra någonting och nyser minst en gång i minuten. Uh, sedan har man missat så mycket när man väl kommer tillbaka till skolan sen igen.

Man kan inte alltid vara seriös ^^ Där ser ni mössan jag gjorde också:).

EDIT: Shit, kolla ögonen, värsta eilien (stavning?)

WISHLIST


HÖSTRUSK

Vad händer idag om inte att det börjar regna och blåsa som bara den. Och kommer helt genomblöt till lektionen. Där vi får se ett skelett, ett riktigt! Jaja, nu blir det spanska glosor plugging. Blev klar med mössa i slöjden idag. Får se vad det blir för betyg på den.
Oredigerade på grund av att photoshopen inte funkar.

Okej till nya designen? Vilka färger, brunt och bescht? (har ingen aning om hur det stavas?)


VETINGENBRARUBRIK

Är jag den enda som längtar som en galning efter julen när man kan äta massa choklad, kakor och annat gott och titta på massa roliga filmer på tv och vara ute och frysa och sen komma in i värmen? Men nackdelarna är att ha råd till presenter till familj och kompisar samtidigt som dom ska vara personliga och bra?.

Vet ni vad man ska göra när en kompis till en fyller år? Jo, man ska ställa sig upp i matsalen och säga till dom runtomkringa att sjunga med en när man sjunger den där födelsedagslåten som jag aldrig kommer ihåg vad den heter. För det var just vad jag och mina kompisar gjorde. Hm... kanske "födelsedagsbarnet" skämdes liiiite.  

DET SNÖAR!

Så just därför ska jag lägga upp lite bilder jag tog i sommras, det är smart eller hur?.
 

Idag: Har jag handlat ( Nya numret av Chic fick följa med hem) och vet ni vad? Flingor med mörk choklad köpte vi, snacka om goda flingor eller hur?. Ja, jag vet, jag är riktigt onyttig.
Men tillbaka till snön, det får inte börja snöa än, har inga snygga vinterskor, vill inte gå runt med dom största och varmaste man har än(?). Nej... mission find shoes har precis påbörjats. (Ursäkta dålig engelska). Snart bär det av till dansen, som vi ska ha uppvisning på om någon månad, dansen som jag inte kan.


MYSIGT

 
 

Bild 1 och 2 lovika vantar från Accent.  Bild 3 och 4 sockor med fleece från Cubus. Nu ska jag väl ändå slippa frysa i vinter eller vad tror ni? Dagen spenderades med kompis i Skärholmen. Med lite shopping och fika. Massa strumpor och annat sånt man glömmer köpa annars.

Ska jag göra om headern eller vad tycker ni?

VÄÄÄLDIGT VIKTIGT...

Hm... bloggen uppdateras inte ofta... vilken slutsats va?
Jag skulle vilja ha en ny design, massa nya kläder osv. Nu sitter man ju här pank och kollar på internetshoppar med massa fina saker man inte kan köpa. Dagens i - landsproblem.


BLOGGTORKA

Jag är riktigt ledsen över att ha bloggtorka, men denna vecka har varit hektisk. Man märker också att ni slutar besöka min blogg när jag inte skriver, syndsynd. Tror nog att jag ska fixa lite nya bilder, göra ny header osv och se om det går bättre när man gjort om lite. Nu blire till att så en liten kjol, det kan gå hur som helst...

PHOTOSHOP

Ledsen för dålig uppdatering men har varit en händelselös start på veckan.

Idag så praoade jag som mattant? Vilket alla åttor i våran skola är tvugna att göra. Hm... man kan säga att jag inte gillar lukten av plasthanskar och disktrasor.

Konsten att bli så uttråkad att man överredigerar bilderna?


Där fick ni se lite av min fula hanstil också -.-

DISORDERÄnnu en av bilderna jag roade mig med att göra igår. Tyckte att den passade in nu på allahelgona helgen.

SKUGGASkulle gärna vilja göra en läskig bild att lägga ut men den här får duga. Där ser ni också min hemmaoutfit. V - ringad lång tröja och tights. Ikväll kommer det gäster.

RSS 2.0