CLOTHES


Dessa kläder skulle inte jag ha någonting emot. Tröjan/jackan är från Nelly.com, klockan från chique.se och resten hittade jag på H&M hemsida.

WHITE

Det var väl länge sedan det kom upp lite bilder på bloggen?.  Det är väl jag som är lite seg. Bilderna här är iallfall tagna av Rebecka (becz.blogg.se).

FREDAGEN

Summering av det roliga på fredagen:
Maritta får en hick och skrattatack på vägen till idrotten.  På väg hem från idrotten hittar vi pulkor bredvid en backe. Vi var tvugna att åka. Hickan fortsätter när jag och Maritta vi åker till skärholmen för att fixa en present till Niki. Vi kommer hem och typ är jättetrötta men får sedan en kick och fixar oss för att dra iväg till Niki på tjejmiddan som var jättekul^^.


JAG LEVEEER

Ja, eller med nöd och näppe. Skolan har ju börjat och jag har helt enkelt inte haft någon större lust att blogga. Men det kommer. Har lite bilder att ladda upp och så. Jaa, nu ska jag se på teeeveee^^

FIKA

Idag bar det iväg till Skärholmen för att ta en fika med några kompisar. Köpte ingenting förutom ett tuggumipaket(?).

JAG VILL HA VÅRLite kläder ur H&Ms vårkollektion. Ganska fina saker faktiskt enligt mig. Nu sitter jag här med radion på och hoppas på att bli frisk från förkylningen.

IGÅR


Tre tröjor för sammanlagt 200kr.

Impulsköp för 400kr. Hm...

RSS 2.0