SHOWTIME

Om ca 1 timma ska jag iväg till dansuppvisningen. TVå uppvisningar idag och sedan två imorgon. Snacka om att hela helgen försvinner. Iallafall så sover becka här inatt. Nu ska fixa mig lite och snart sticka iväg. Kanske kommer det lite bilder ikväll. Kommer vara totalt död på måndag.


BECAUSE OF YOUIdag har jag varit i Skärholmen och köpt en skolavslutningsklänning. Köpte den på Oasis, eftersom jag inte ville ha en från gina då alla andra kommer ha en likadan. Och två till klänningar till i sommar.

IN SMALL PIECES


Vi åkte till Tjejzonen idag med skolan och medans vi satt där och dom berättade om sin verksamhet fick vi göra lite halsband och armband och detta är då vad jag lyckades göra på någon timma.

Ikväll blir det bio med kompisarna.

?


Dagens bild får min lilla söta och aningen dumma katt stå för :)

SOMEONE


Har varit en kreativ dag.

LITTLE FLOWER

Eftermiddagen har spenderats åt att fixa lite smågrejer på bloggen, redigera bilder och ska nu ta itu med lite plugging. Har fixat en mail till bloggen så om du undrar något om min blogg osv så skicka bara ett mail. Står uppe i högra hörnet.

HAHA x 2

 
Två bilder från i fredags. Ni får ursäkta dålig kvalité, snodde dom från Nikis blogg.

NY DESIGN


Sååååå? Är den nya fin? Jag tycker själv att den är lite mer sommrig. I vilket fall som helst är det snyggt med lite omväxling.

 

SUNSHINE


Skinnjacka - H&M, Tröja - Ginatricot, Randig skjol - Ginatricot, Brillor - Emmas

Goood, jag är så trööött. Kommit hem från idrotten borta vid mälarhöjdsbadet. Ska till Niki nu och droppa lite grejer sedan hem och träffa dom andra sedan igen vid 6. Hm, måste skynda nu.


PLEASEGIVEME

Tassel Shoulder BagLarge Tassel Shoulder BagStylish Shoulder BagQuilting mini bag
All bilder är från chicy.se

Skorna är nog några av dom snyggaste som finns. Vill ha sådana fasst utan klacken. Väskorna är nog också dom finaste. Ääälskar quiltade väskor (heter det så?) jaja, detta är iallafall extremt snyggt.

IAMBACKINDAHBLOGGVÄRLD


Allra senaste inköpen. En bok på engelska och Replay parfymen. Paaaank nu.

Hm
, lååååång bloggpaus men jag får väl säga att jag behövde den. Hm, jag har ett riktigt farligt habegär just nu och vågar knappt kolla på shoppingsidor längre av rädsla att jag kommer hitta ännu mer saker jag inte har råd att köpa. Stackars mig...

RSS 2.0