DISPIECED


En kväll när vi satt hemma hos en kompis lyckades jag få en penna i handen, resulterade i detta.

LÖV IS IN THE AIR


Speciellt Christian Loutboutin klackarna, Gucci jackan och byxorna <3

DAGENS KLADD


Vi har alldeles för mycket "sitta och lyssna" lektioner såhär i början, så jag har använt dom till att kluddra lite i min kalender^^

FAMOUS PHOTOS

Vi fick frågan "Vad är en bild?" på första bildlektionen i fredags, såklart finns det ingen speciell definition på en bild, och det diskuterad om allt från en foto till drömmar. Men alla var överens om att en bra bild är något som får tittaren att stanna till, och tänka, och komma ihåg. En bra bild förmedlar något till tittaren, en känsla, ett budskap eller en historia.
Detta är några av värdens mest kända bilder, jag fick medveted gallra bort massor av krigs och katastrof bilder som var alldeles för brutala, även om väldigt tänkbara.
Jag hade tänkta att detta skulle bli en serie, att jag kommer skriva om fler kända bilder eller konstvärk. Beror på om ni gillar det^^
Mina favoriter är den första, Stopping Time (vilket var en revulotionerande bild när den togs) och den sista.


U.S Marines raising the flag on Iwo Jima - 1945

Afghan Girl - 1984

Albert Einstein - 1951

Conrad Schuman - 1961

Stopping Time - 1964

Lunch atop a skyscraper - 1932

Segregated Water Fountains - 1950

Ground Zero Spirit - 2001

 


MISSION COMPLETED


Jaa, jag har äntligen fixat om bloggen. Gillar speciellt länkarna uppe vid headern, känner mig duktig. Vad tycker ni om den?
Igår spenderades tillsammans med Kristina och Maritta inne i stan, sedan med Kristina och Maja under kvällen. Det var en lyckad dag:)
Köpte den här jeansvästen på HM denim <3

TOTAL REBUILDING

Ska göra en helt ny design inför hösten:O Ska försöka vara lite teknisk och göra en snygg, men vi får se hur det går. Så det kan se lite konstigt ut nu här på bloggen :)


IMPRESSIONSFörlåt för att jag har varit totalt MIA på sistonde men jag började på gymnasiet i måndags och dom senaste dagarna har varit så fulla med nya människor och intryck att jag vet inte vad.
Idag var vi på Kärsön och jag tror aldrig att jag skakat hand, tumbrottats,kramat, burit,blivit buren osv så mycket sim idag. Är helt slut.
På torsdag börjar vi gå efter schemat -.-, blev lite ledsen när jag såg att det bara var 2 bildelektioenr i veckan även om dom var långa.
Nästa veckan börjar dansen och efter det tror jag att kag ska göra om bloggen lite, sen tas det i med nya tag när allt har kommit i ordning:D

ETERNITY ROAD - IN PROGRESS


Eftersom det är webcam blir texten åt fel håll:S

PLAYING WITH LIGHTENING

Hehe, bildbomb från igår kväll när jag och tjejerna hade en liten kräftskiva. Det var supermysigt och jättevarmt i luften så vi kunde sitta ute hela kvällen.
Alla bilderna är oredigerade, tyckte det var roligt att exprimentera med blixt, så kameran har bara varit inställd på auto.

GLEE


Bara för att jag älskar Barney i How I met your Mother ;)

För att man älskar Bon Jovi's it's my life. :D

Båda klippen är från serien Glee.

TO THA TOWN


Nu drar jag in till stan med Becka, vi ska kolla runt lite på ung08 och sen titta i affärer. Det blir nog mysigt:) Tröja från HM och farfars gamla hatt:D
Nu måste jag skyyynda

TIGER


Bläää, blir så fult när man tar kort med kameran:(

SKAFFA LÄSARE TILL DIN BLOGG?

Vill du ha mer läsare till din blogg? Då ska du gå med på bloggtrafik, det funkar jättebra för mig.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jouzy

 

CRAZYNESS....Igår var jag med Kristina och Sofia, vi bakade kladdkaka och såg på film. Vi såg på Casino Royal, och som jag tjatade om hela filmen, Daniel Craig (visst heter han så? Han som spelar Bond?) har extremt blå ögon.
Picsen är tagna av Kristina <----- klicka in där med en gång!

CUTE VS WEIRD

Follow me down - 3OH!3 Bääästa låten!

STYLE is ART is LIFE


ELLINORak


Jag la till lite gen stil på solglasögonen:)

KENZARSS 2.0