HOUSE OF WAXHouse of Wax går på tv ikväll, och i brist på annat att underhålla mig med ska jag försöka kolla på den. *Viftar bort argsint mygga* Med betoning på försöka, har aldrig klarat skräckisar, och här på landet kommer jag bli asskraj på kvällen när det blir mörkt. *ser en spindel och springer runt på verandan med datorn över huvudet*. Men det är iafall med två av mina favoritskådisar i den, Jared Padalecki och Chad Miachel Murray.
Anledningen till alla myggorna och spindlarna är att jag e utomhus eftersom det inte finns nån täckning inne i huset. Men nu börjar det regna så jag måste sluta.

CONGRATULATIONSEtt stort GRATTIIIIIS!!! Till Maja som fyller 16 idag:).

AT THE COUNTRYSIDE


Tjuu på alla, nu sitter jag på landet och har problem med internetuppkopplingen. Blir kvar till på sndag, har hittils idag bara varit ute på en joggingrunda *stolt* och ritat på en bild. Har en massa tid till det nu så jag satta på en Bon Jovi skiva och satte igång. Ni får se resultatet imorgon eller när jag kmr hem från landet.


GOTLAND PART 2
KILLERS


Idag drar jag och Becka och ser på Killers. Tycker att filmen verkar riktigt kul. Men först blir det kolla runt lite i skärholmen och mat innan vi drar till bion.

GOTLAND PART 1COMING SOON ON THIS BLOGGotlandsbilderna är under redigering. Sålänge ville jag visa upp min finfina ringar, vilken tycker du bäst om? Jag gillar den bruna och den turkosa.
Nu drar jag till Kristina för att låna en säsong av Friends. Länge leve den serien asså.

I'M BACK AGAIN

Tjabba, jag är tillbaka från gotland nu. Kom egentligen hem igårkväll men orkade inte skriva någonting då, vid elvatiden satt jag och åt lasange. Det var jättekul även om det bara var sol två dagar så då låg vi på stranden hela dagen. Blev även en loppisrunda och en dag i visby.
Idag ska jag packa up väskan, städa upp i rummet som jag lämnade i en enda röra, och ta kort på allt jag köpte på gotland och sedan ladda upp bilderna.

Ledsen för en massa webcam bilder...


I'M LEAVING TOWNNu alla söta, drar jag till gotland med några kompisar, kommer hem fredag kväll. Skissblocket och systemkameran är med, och såklart en massa andra onödiga saker. Tror inte jag kommer att ha nån tillgång till internet.
Bye bye!!

FIRST DAY OF FREEDOM


Skolavslutningsoutfiten. Klänning från Oasis, skor från skopunkten (?) och väska från topshop.
Gårdagskvällen blev rolig, kanske blir bio ikväll, får se om jag hinner.


IT'S OVERSkolavslutningen var både sorglig och underbar. Har både skrattat och gråtit. Kan inte fatta att jag har slutat 9:an, efter hela 10 år i den här skolan. Har nu även kramat alla i hela årskursen, tog ett tag. Komemr att sakna alla så otroligt mycket, avr nära att börja gråta på scen när vi sjöng forever young.

Ikväll drar jag till Kristina för grillning, sedan ut. Imorgon ska jag packa för gotland, vi åker på söndag!! På fredag har jag och Louisa ett litet birthayparty.

OLD PICTURE


En bild jag gjorde för ett år sen tror jag. Såklart är det några av karaktärerna från Smallville :D.
Tror att vi ska få lite bilder från balen på en CD imorgon i skolan, hoppas det.

WHAT DO YOU SEE?Balen igår blev jättebra. Mysig middag och en massa dans:) Kommer kanske bilder senare.

PROM

Snart är det dax för biornas bal!!! Hoppas att den blir lyckad. Sitter hemma hos louisa och fixar mig. Blir troligtsvis bilder ikväll eller imorgon.


HAIRSTYLE


Sitter här och funderar på frisyr till balen imorgon. Har självlockigt hår så det är lite tufft.

HOLD ON A LITTLE LONGER


Äntligen är bilden inskannad. Måste säga att skannern inte gör färgerna rättvisa.

FIRST OF JUNE

Slog mig igår att jag bara har en vecka kvar i mälarhöjdens skola. Så jag tog med kameran, nu måste jag ju ha lite bilder. Dagen spenderades mestadels åt film på lektionerna och på våran långlunch satte vi oss tjejer i klassen och fikade i gropen. P torsdag är det baaaaaal!!!

RSS 2.0