YESTERDAY NIGHT

Gårdagskvällen spenderades med Niki, Wilma, Kristina och Sofia. Det blev lite film och promenad. Jag satt mest och garvade hela kvällen. Får skylla på att jag var så trött att jag knappt kunde hålla mig vaken. Idag har jag shoppat tröjor, kofta och nya skor.

Se yaaaaa


TORNADOS AND STUFF

Nu är det bara ca 2 timmar prao till och sedan är det helg. Helgen börjar med att vara me tjejjerna ikväll, sedan shopping på lördag och dans på söndag.

Jag var smartast i morse. Riktig sådär blondinsmart. Fick lite bråttom iväg till praoen och hela vägen till tunnelbanan hade jag en känsla av att jag glömt någonting men orkade inte titta efter. Sedan efter att ha stämplat remsan ska jag kolla klockan men så hittade jag förstås inte mobilen. Då får jag gå heela vägen tillbaka och hämta den, sedan vänta länge på tunnelbanan med. Dagen började ju bra.

Nu är det typ en liten tornado utanför mitt fönster. Sedan kom en bil och förstörde när jag skulle ta en fin bild och då önskade jag att bilen skulle blåsa iväg med alla löv. Men det gjorde den förstås inte.

 

FÖRFÖLJD

Igår blev jag förföljd. Av en liten flicka som kanske var 11 år. Hela vägen hem gick hon ca en meter bakom mig och gick jag snabbare så gjorde hon det med. Tittade jag bakåt med frågande blick så tittade hon tillbaka med sitt elaka leende. Jag var skräckslagen.
Jag är såå seriös.

Nu sitter jag här på praoen och har extremt ont i halsen. Eftersom jag proppar i mig halstabletter mot det så kommer jag troligen att få ont i magen också. Allt är i sin ordning alltså.

 


PRAO

Är på min prao just nu. Hoppas ingen blir sur på mig för att jag använder internetet. Men jaja, har två datorer en bärbar och en fast med stor skärm och photoshop. Najjsitnajjsit. När jag ska börja rita på datorn får jag nog ta med mitt eget ritbord.
//Jossaa

FRIENDS

Nu sitter jag hemma med vännerna och ska plugga massa NO: till provet. Se ya!

SHOPPING QUEEN


Nu måste jag dra iväg till skolan snart även om jag inte riktigt är frisk. Hoppas att jag klarar mig genom dagen.

FANCY CLOTHES


ONE TWO THREE


Funderar lite på att använda bilden lite längre ner som tryck på tröja. Skulle väl bli som här över liknande då. Men vilken färg då? Tycker ni att det blev fint?

TAAACK


Mitt inlägg är på förstasidan, IGEN. Vem är gladast? Sånt här piggar upp så när man är sjuk^^

CIRCLES


UNREALITY


Visst ser det ut som om linjerna är snea? Dom är inte det.

YOU SPIN MY HEAD RIGHT ROUND


PICTURES

Varför?, varför kan inte snön försvinna? Är det någon som sitter där uppe i himlen och anstränger sig extremt mycket för att våren alldrig ska komma?

SO SICK

Klarar värkligen inte av att vara sjuk. Speciellt inte nu när det är så mycket prov i skolan. Gaah. Sitter iallafall nu här vid datorn med en kopp te och så kom mamma precis hem med en tidning. Liten tröst.

BLACK
NEWNy design gillar ni den?


COLORFUL
I WANT SUNNY DAYSSaknar solen... Snälla kan inte snön försvinna.

RSS 2.0