ALWAYS IN MY HEART


En av bilderna jag gjorde till gymnasieproverna.
Ska försöka ladda in sneakpeak bilden ikväll men den är för stor för skrivaren så jag ska försöka lösa det. Sedan påbörja en ny bild.

LIGHTS ON


Heaven's on fire - Kiss


Fever - Adam Lambert


Starstruck - Lady Gaga, Flo rida, Space Cowboy

Blääh, känner mig inte alls bra idag men måste åka iväg igen för att fixa grejer till balen.

TOPSHOP


Kännde mig långt ifrån 100% idag med ont i huvudet och illamående, men drog iallfall en stund till skärholmen för att hitta skor till balklänningen. Hittade inga skor alls som jag gillade men hittade dessa saker från topshop.

IN MY HOME


Beställde hem dom här två från cocoo i veckan. Lika snygga i verkligheten, synd att ringen var lite stor bara.

THE LOOK


Med promarkers.

Jag vill påminna alla om att om jag inte får fler tävlande i tävlingen några inlägg ner så kommer jag inte dra igång den. Men jag kommer troligen i vilket fall som helst börja sälja porträtt genom bloggen ändå.

VOUGE PARIS COVER BOOKSnart drar jag till Maja med Kristina för att se på Vampire Diaries. Min favoritserie helt klart. Har glömt att visa upp min coola bok jag fick i julas av brodern.

MAKING PLANSNu är det bestämt att jag drar till Gotland en under en vecka några dagar efter skolavslutningen med Kristina, Maja och Wilma. Måste bara beställa biljetter.

PLAYLIST

Blog playlist

Har du spotify
kan du lyssna på en av mina playlists där. Den här inehåller bland annat Guns N' Roses, Green Day, Train, Onerepublic, Roxette och Robbie Williams.
Enjoy:)


TÄVLING!

Jag har fått många frågor om jag vill rita av folk vilket jag tycker är jätteroligt. Men har tyvär inte tillräckligt mycket tid för det. Så jag annordnar en tävling istället. Det ända du behöver göra är att kommentera här nedan att du vill vara med och varför. Sedan länka min blogg från din egen blogg eller hemsida. Jag kommer inte köra igång tävklingen om jag inte får tillräckligt mycket deltagare så tipsa gärna vänner.

Jag ritar ett porträtt av vinnaren antingen i datorn, eller på papper, värg eller bara blyerts. Det får vinnaren bestämma.


SNEAKPEAK

 
På kommande bild... satt och ritade hela dagen igår. Nu har jag bara lite skuggor kvar att lägga till.


THINK IT'S TIME AGAIN


Längesen jag ritade av en bloggare. Kände att det var dags igen, fick bli Ana Gina bara för att hon har en sån skön humor :D

WISE ONE


SNAKE WITH BLUE EYES


Har visat bilden förut men nu har jag skannat in den, äntligen. Damon Salvatore från Vampire Diaries den här gången.

ALMIGHTY


BLOGLOVIN'

 
Skulle bara påminna om att man kän lägga till min blog på bloglovin', gör gärna det :D
DROPS OF JUPITER


Train - Drops of Jupiter

Har varit sjuk senaste veckan, ont ihalsen, förkyld, ont i öronen. Hela köret alltså. Just nu känns det som om huvudet håller på att sprängas. Ikväll blir det massa te, halstabletter och vampire diaries.


SHE TALKS LIKE JUNE


Kände för att rita lite vårmode. Sånt där man aldrig skulle ta på sig älskar jag att rita. Det blir så coolt på bild. Ni kan vänta er fler sådana här bilder i framtiden. Blev mest nöjd med håret på den här bilden, körde även på min egen stil istället för att det skulle vara verklighetstroget. Scannern klarad einte riktigt av färgerna vilket var synd.

Ritad med tush och promarkers.

THE BLACK ONES


Såååå snygga att jag dör. Finns på chicy.se.

RSS 2.0