HELLO OCTOBER


FrEAkShOw


Var på dansen idag, hade missat en gång så jag fattade nada. Det såg ut sem en freakshow.


THE SOUND OF SILENCE


Jag är inte riiiiktigt lika glad som på bilderna, men lite. Nya tröjan från HM ser ni på mej, älska! Nu ahr jag kommit hem för inte länge sen, och efter jag käkat tror jag att jag ska dra o våldgästa Gunnar då hon är scoutledare. Maffibossen komemr också vara där, så det blir mys.

The sound of Silence - Simon & Garfunkel

ANY WAY YOU WANT IT


En bild från min och maffiabossens promenad förra helgen:) Haha mina converse sticker ut typ jättemycket.
Jusst nu sitter jag och lyssnar på gamla goda Journey, All hell Journey asså!

GREENISALLAROUNDUS


Gårdagen och fredagskväll spenderades med Maja, blev lite gammal hederlig filmkväll och sedan en dag på stan. Fick inte med mig mycket hem men jag ska visa senare.

VAMPIRE DIARIES AND NAMES?


Lite bilder på Vampire Diaries, min favvoserie:D ska förövrigt kolla på ett avsnitt nu!
Nähä, Onyx kunde man inte heta, jag fick namnet från en ädelstenssort som heter så, men tydligen fanns det ett snusmärke som heter så också. Faiiiiil.

CURLS


Slutade tidigt idag så jag och några i klassen drog till Montis för glass, vi satt och snackade ganska länge. Köpte med mej en ny håprodukt hem. Stod "Control your curls and fight the frizz" höhö jag var ju bara tvungen att köpa plus att den var på rea. Vet int eom dne funakr än men luktar iallfall gott:)

EMMY


Har ritat av bloggaren Emmy, tycker hon är otroligt duktig och tar jättefina bilder. Såg en som var cool och var bara tvungen att rita av:D Tycker den blev riktigt bra med svart och vit kontrasterna.
Försöker komma på artistnamn, testade med Onyx, gillas eller inte? Tycker mitt vanliga namn är så tråkigt bara-.-

WHAT? ISN'T IT CHRISTMAST SOON?


Dessa saker skulle jag vilja ha i julklapp just nu. Väskan är från Mulberry, jackan från Acne. Vilket är waay over min prisklass:( En kompaktkamera skulle också sitta bra, orkar inte släpa med mig systemen överallt. Och ringar är bara underbara i allmänhet.

I LIKE THE WAY YOU MOVE


Har inte hunnit blogga efterspm jag inte varit hemma idag, först lång dag i skolan och sen dans. Kom hem för ett litet tag se bara så har jag duschat och ätit. Blev Hiphop i dag på dansen, kanske inte min starka sida men kul var det:)
Imorgon blir det idrottsdag, plugg och lite kreativitet hoppas jag på.
Soo long suckeeers<3

MY PRECIOUS... *CRAZYFACE*


Mahaha... jag vet, jag är lite mobbad som skriver ett inlägg om ett par stövlar. Men detta är inga vanliga stövlar, detta är dom ultimata stövlarna. Dom är bara så sjuuukligt snygga. Och dom är mina, MINA! Mjehehe... my precious little black boots...

AFTER


Ja..ha. Frisören tog typ 6 centimeter. Var skönt att bli av med det slitna men det blev jättekort, hade blivit så van vid långt hår nu. Men jaja, det växer ut igen.

CUT IT OFF


Åhhh va najjs, slutade kl 12 idag så jag ahr hela eftermiddagen fri. Ska gå och klippa mej snart så jag skulle bara visa en "before" bild. Sedan så kmr det såklart en "after" bild, i sann blogganda. Sedan ska jag se om mina friends har slutat så att vi kan öva lite dans inför imorgon. Sedan om mamma vill köpa gummistövlr med mej. Visst låter det bra?;)
Jag slänger in en liten outfit också - Tröja klippt till linne från Gina - Shorts från HM, morfars skorta och nitarmband.

RED SHADOWS


Jag måste värkligen plugga matte, nu!
...Eller senare...
Nej nu!
Efter jag har bloggat!
Ja!

Monologer slutar alltid med rätt svar!

DE TRE...


Mjehehe, Kristina (aka Gunnar eller gud) tjata om att jag skulle blogga, så jag la in lite gamla bilder. Trio i blondiner (fast nu är Gunnar brunett) det är iallafall hon på nedersta bilden. O på mellersta ser vi Maja tha Maffiaboss, och högst är jaaag, även kallad för Josefina, Knorris eller Satan:P;)
Nöjd nu Gunnar?:)

IF I ONLY KNEW BACK THEN


Gårdagskvällen spenderades hos en klasskompis till min kompis, även om jag hade tänkt stanna hemma. Det blev till att spela Halo Reach(?) och kolla på en fransk skräckfilm. Snacka om att vi var rädda när vi skulle dra hem sen. Men allt som allt var det en helt okej kväll:)

JA TACK!


Har så ont i nacken att jag inte vet vad jag ska göra, måste ha sträckt en muskel eller nåt under dansandet i torsdags. Borde iaf plugga matte, men jag orkar inte... känner för att rita istället.

NO REST


Gaah har varit så himla mycket nu på sista tiden, och jag ahr matteprov på tisdag-.- Igår var jag iallfall på inspraksfest på Mango Bar. Det var sådär, roligt folk men otrevliga vakter och väldigt dyrt. Sedan runt två blev det donken och sedan hem till Siri för att sova. Somnade vid 4 och gick upp kl 7, myyyyyysigt.


FAKE A SMILE FOR ME


Sitter här i min aptikosrosa mysdress och fryser, så sjukt kallt asså. Har precis pluggat en massa och ska försöka laga lite middag, min hjärna snurrar med information om Mesopotamien och andra flodkulturer.
Med andra ord är jag lååångt ifrån lika glad som på bilden-.-

TAHAHAA


Höhö, en dagens och min aningen obäddade säng. + Mina händer efter en bildlektion, väldigt vackra eller hur? Det syns inte så bra men det är iallafall flera hjärtan, peacetecken, pussmun med mustach, ett träd, och en kompassstjärna (eller vad man ska kalla det)

CATCHING THE MOVEMENT




IF YESTERDAY WAS TODAY


Har glömt att visa vad jag köpt på senare tiden så här kommer det:)
Väska från Chicy.se, Tröja från Topshop, Väst från HM Divided, Baslinnen från HM, Skorta och mönstrad kofta från Gina Tricot.
Nu borde jag egentligen göra läxor, men orkar inte, det är ju lörda! Får göra dem imorrn...

CUTE LITTLE FLOWERS


Här har vi då en snabbt tagen dagens. Kjol från Chicy, ringar från topshop, gina tricot och gotland.
Jag kan inte bestämma mig ifall jag ska på Hoffmaestro ikväll eller inte:P Nån mer som ska dit?:)

BEHIND THOSE DARK EYES


Lång dag i skolan idag, hade träningsvärk från dansen, som jag för övrigt ska träna på nu. Känner att jag måste lära in så att man kan hänga med bättre nästa lektion. Vi snackade lit eom webbdesign på datakunskapen, det var intressant^^
Imorgon blir det lunch med klasskompisarna, sedan så får jag se vad som händer på kvällen. Känenr att hostan är på väg tillbaka:P


SO SICK OF... SOMETHING....



Så sjuuuukt jobbig dag! Glömde nyckalr i morse så har varit utelåst hela dan och ingenting överhuvudtaget funkade, dansen var jobbig men rolig. Och nu är jag helt slut, totalt död!

CAN YOU SEND EMOTIONS ACROSS THE OCEAN?


Baserad på en bild av min kompis Kristina, men gjorde lite ändringar.
Ikväll blir det till att rita porträtt av madre min, och flaskor på torsdag... och vet ni vad? Jag ska rita en flaska som är "snyltande" say whaaat?

IF I COULD TURN BACK TIME


Assså... damn it vad mycket jag har att plugga på nu, det är därför jag sitter här och skriver omd et istället, försöker att skuta upp på pluggandet så mycket som möjligt.
Ska plugga igen matten, flera sidor i boken.
Ta ut 15 glosor i Engelskan och skriva runtomkring dem (synonymer osv)
Två bildläxor
Kolla igenom Fronter
Och vet ni vad? Det är typ potatiskvecka i skolan, vad sjutton licksom, potatis? Jag hatar potatis:P
Gaaah, längtar tillbaka till sommaren, speciellt gotland <3

ETT MESTADELS SERIÖST BABBLANDE


Jag satt och råkade börja tänka på det där med skönhetsidieal och stil (jag vet, jag är förvånad). Det är sån himla press på bloggare och ungdomar i allmänhet att man ska klä sig bra och vara snygg - helst som alla andra också.
Jag kommer ihåg att jag hade ganska många ideal och sådant i 7:an, men också många kompisar som alltid var där och sa tvärt emot mig. Det är troligen något alla har gått igenom nån gång under högstadietiden. Som jag är glad att ha lämnat bakom mig.
Skulle jag säga att det var något jag var extra nöjd med skulle det nog vara mina ögon, får ofta kommentarer om att jag har extremt blåa ögon. Jag gillar att det är en klar färg^^
Så otroligt mysigt att gå på estetisk linje, man märkte från förssta början att alla var jättesköna och man pratade med folk redan efter första dagen som om man kännt dem flera dagar. Det känns riktigt bra att kunna ha sin egen stil och vara sig själv utan att folk tycker man är värsta weirdot (vilket kan hända när man skrattar lite som en gris, höhö...) Kände bara för att skriva av mig litesåhär när man är sjuk. Nu måste jag gå imorgon! Även om jag är sjuk, det här går ju inte för sig. Sedan är det ju dans på onsdag, missade förra veckan. Ska bli supernajjs:D

Har du några stil eller skönhetsideal? (jag är intresserad, seriöst)

OPPORTUNITIES OF ETERNITY


Skissade lite igår, en av bilderna som jag gjorde:)

ACNE


Aaaah, kärlek till den första tröjan, jag tycker attd en är så extremt snygg! Jackan ser mycket bättre ut uppknäppt.

INSPIRATIONS MUSIK


La Roux - In for the Kill

La Roux - Bulletproof

Florence + The machine - Cosmic Love

The Pretty Reckless - Make me Wanna die

RUNAWAY GIRL


RSS 2.0