OLDIEBilden är tagen av denna tjej.
Gammal bild. Sysselsätter mig med att kolla in H&Ms vårkollektion.

MISSION POSSIBLE?Okej, okej. Jag vet. Den blev inte så bra men aja. Råkade sudda för tidigt så bläcken gav svarta skuggor på fel ställen.
Kläderna skulle jag gärna ha på mig någon vårdag. Vet nån var man hittar leopardmönstrad oversize t - shirt? Jeansjackan tror jag att jag kan hitta på topshop. Men att jag skulle gå i högklackat? Mission impossible!
To be continue...

X - MAS x2

Två bilder från julafton.

NYÅRSLÖFTEN

* Börja träna regelbundet

* Satsa mer på skolan

* Blogga regelbundet

* Vara mig själv

Tror ni att jag kan hålla dem?
 
 

STAN

Nu bär det iväg till stan med Maritta, får se om vi hittar nåt fint.

Ciaaaoooo

PROMENAD

Kom precis hem efter att ha tagit en promenad i det superkalla vädret med Maritta. Det kändes som om kinderna stelnade till is. Vi har planerat att åka in till mellandags rean i stan på måndag eller tisdag. Lite sent ute men ändå.

VAD SKA MAN KALLA DEN?Normalt brukar en historie dyka upp i huvudet om det jag ritar men det var tydligen inte så den här gången. Vad tänker ni på när ni ser den?

FILMDAG

Idag blev det mest slappardag. Såg på Djävulen bär Prada för första gången. Javet lite efter eller hur?. Funderar på att åka in till mellandagsrean imorgon kanske? Men får se hur det blir med det.

MIN JULAFTON


Julgranen med alla paket underMina julklappar - Foto tidning, Twilight boken, dataminne, presentkort, Två hemmagjorda presentkort (en för en ny mobil, gissa vem som är glad?), parfym, pengar, huvårdsprodukter & smink + neccesär, filmer. Bra klappar det ^^.
Måste faktiskt säga att Twilight boken är riktigt bra.

DAN FÖRE DOPPAREDAGEN

Är det redan dagen före julafton? Eller nu när jag skriver detta är det kväll men ändå. Usch det var min första stressiga jul det. Men jaja :-) om jag inte skriver i morgon

GOD JUL  & gott nytt år!

STÄDA

Har damsugit hela övervåningen nu *stolt*.
Jag tror att jag måste sätta igång med att slå in julklappar nu? Jag är en sån där typisk person som väntar till sista sekunden.


Hur ska ni fira eran jul?


JULLOV

Kom till skolan vid 9 för att få betygen, titta på film osv... Efter skolavslutningen gick man hem till Wilma, gjorde pizza, titta på film och öppna paket:D. Blir troligen lite bilder, Kristina fick lite paparazzi ryck. XD

JAGÄRDÅLIGASTPÅRUBRIKER

Idag var sista lektionen för det här året avklarat. Ikväll blir det nog film, slå in julklappar, börja med ny illustration. Som jag ska försöka hitta nån bra bild att få inspiration av någonstans. Kanske någon blogg?

KOLLA!


Mitt förra inlägg är på blogg.ses startsida. Igen, det är andra gången något av mina inlägg visas. Gissa om jag är glad? Det piggar upp när man är hemma och är sjuk.

EN UDDA ENJag blev nöjd:). Men om jag ska försöka göra en till i samma tema kommer den att bli helt puckad. Jag lovar.

To be continue...

LITE JULMYS

Nu sitter jag hemma hos Kristina med hennes bärbara dator. Mina begåvade vänner sitter med gitarrer och sjunger julsånger. Shit vad bra det låter. Snart blir det bak av pepparkakor som vi ska äta på fredag.

JAG VILL HA SNÖ...Nuuuu!!!

Måndag igen dårå. Sista veckan innan jullovet. Det är ju riktigt soft.
Ritade bilden lite snabbt bara:).

DAGEN

Dagen spenderades i Skärholmen med Maritta och Kristina. Köpte julklappar men sedan tog pengarna slut, så nu är man då pank. Tur att det är julafton snart.

LUCIA, DET VAR IGÅR...


Men hade inte tid att ladda upp bilden då.

JÄY

Jag har gjort en ny header, okej enkel men ändå. Erkänn att det ser lite coolt ut.

EFTER EN TID

Jag har nu inte bloggat på en tag pgr av stress. Hade huvudvärk under hela fredagen och söndagen under danssuppvisningen som för övrigt gick okej.

Just nu:
NRJ och msn.

Pics från i eftermiddags
EN LÖRDAG

Lördagen har hitills spenderats åt att köpa julklappar och lite saker till mig själv. Jeans/tights och en fin kofta. Ikväll blir det nog glögg och film. Se ya^^

BARA EN FIN BILD


En fin bild bara

Enda dan på veckan utan läxor. Nu ska jag snart iväg och träffa kompisarna vid tuben och åka till skärholmen. Efter det blir det sälja saffran.


SNÄLLA?


Usch, för mycket man vill ha, allt är från chique.se.


NU ÄR DET SÅ...

Att jag gör om på bloggen, så det kan se lite konstigt ut.

NU ÄR DET SÅ...

Att jag gör om på bloggen, så det kan se lite konstigt ut.

RSS 2.0