BLOGGKOLL

Nu kan du lägga till mig på bloggkoll. Klicka på länken här bredvid ^^.

UTMANAD

 Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Blev utmanad av ! Linda
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem


1. Jag kan inte sova i när det är helt svart och man inte kan se handen framför sig.
2. När jag sms:ar skriver jag inte med T9.
3. Jag följer måånga TV - serier (speciellt Smallville<3)
4. Jag använder i princip bara mascara
5. Jag älskar Kalle Anka x)
6. Jag hade tanställning i 5-6.
7. Jag fattar inte hur man får in bloggkolls ikonen på sin blogg XD

Jag utmanar:  Becz , Lisen, Pernilla, Emma,
Jag kommer tyvär inte på fler som inte redan gjort utmaningen :D

EDIT: Varför funkar inte länkarna?:O

EDIT 2: Tack för hjälpen Linda, Nu funkar länkarna:).


SVART&VITTMössa - Åhlens city
Tröja - Wilmas
Linne - HM
Halsduk - Åhlens city
Vantar - Åhlens city
Och ett par grå sockor.

Regn, regn, regn? Idag blev det köpa mat med kompisar och lite tv. Usch, är jag den enda som inte gillar att det blir mörkt klockan 3?.


HÖSTIGT

Jag vet, jag har inte bloggat på länge, men har inte haft något intressant att blogga om. Men idag blir det i alla fall en dagens outfit^^ Lite småkonstig min men bry er inte om det x).


Jacka - Åhlens city
Kofta - ellos
Halsduk/scarf - Släktings gamla
Väska - Gammal, fick för länge sen
Svarta tights - (haha känns onödigt att skriva men ändå^^) Åhlens
Skor - Skopunkten

ALLMÄNT TRÅKIGT INLÄGG

Jag blir galen. Vi ska ju hitta en dikt att analysera men det ar stört omöjligt, hittar bara ingen bra som är tillräckligt lång. Så vi får se hur det går...
Har aningen bloggtorka, inga nya bilder eller liknande, men den kommer troligen bara vara till i morgon eftermiddag. x). Då blire tjejkväll:D.

So long (skriver man så?) snyggon.


RIGHT NOW

Dagen har bara segat sig på, som tur är har man tjejkväll att se fram emot på fredag. Pizza, film och roliga outfits. Då blire nog lite bilder också, har försökt hitta en lista. Ni vet en såndär supertråkig lista som ingen orkar läsa igenom helt. Med tråkiga frågor som "Vem fick du sms av senast?" osv... Nån som har någon sådan?:D

Vet ni vad? Ljudvågor färdas snabbare i fasta material, bara så ni vet.

EN BILD

I brist på bättre rubrik.Det var från början meningen att föreställa bloggaren Amanda men sedan blev det olikt, så ja ni får väl mer ta det som en illustration i allmänhet.

HEJ

Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Vi ska hitta en dikt eller låttext att analysera, har ingen aning om vad jag ska välja? Någon som har något tips att komma med?

Jag har redan börjat med en ny bloggare att rita av, det är ju kul jue x). Tack för alla kommentarer på förra bilden, ska försöka bättra mig ^^.

ILLUSTRATION

Som kanske några redan vet så älskar jag faktiskt att teckna. Så idag satte jag mig med penna och papper och ritade av det första jag kom på. Alltså blev det en bloggerska.

Kan man se att det är My?

KALLT UTE?

Svar JA! Var med en kompis och tittade när hennes bror spelade fotboll. Men vi frös som bara den och var tvugna att gå hem till henne och värma oss. Vi tittade på någon film som hette The Bodyguard eller liknande. Rätt bra^^. Men nu sitter jag här med en Yoggi dröm x)Dagens önske: Ett av dom små söta borden som finns på Indiska.

TAVLAEn bild på min nya aningen annorlunda tavla. I ramen hade jag förut en poster med istället så satte jag nu in gamla serietidningar från min mamma. Fast smart som jag är råkade jag sätta in dom upp och ned^^. Men det blev ju lite småcoolt.

TODAYS

     
Dagens beroende: Tuggummi, den här smaken är bara för god^^. Andra bilden ville jag bara visa att dom flesta sms:en jag får är från Maritta. Haha, dom flesta är också meningslösa som t.ex Sover du? osv... haha x)

Nu bär det snart av till stan med kompisarna, ska säkert sitta på nåt mysigt fik och snacka lite med något varmt att dricka.

BEFORE

Saknar mitt blonda hår, nu på hösten har jag gått och blivit brunett. Bilderna här nere är från i våras. Men nu när det solblekta försvunnit så är jag knappt blond längre. Övertäckt ansikte pgr av ful min ^^.


Nejmen nu ska jag ta och se på Heroes som börjar om en kvart. Var det sesongsavslutning? Vad dåligt med tanke på att det är en av mina favoritserier.


SOMMAREN SOM VARIT


Vårat fika efter att vi badat^^ bilden är tagen med en kompis kamera och av henne.


Jag i början av sommaren, blekis^^


Några jättesöta små hästar, eller ja dom var ganska stora.


Becka:) (ägaren till kameran jag nämnde på första bilden) Bilden är tagen av mig med egen kamera.
Men jag tycker ni ska kolla in hennes blogg ^^ becz.blogg.se

Det var några pics från sommaren. Saknar den nåt enormt. Tror också att jag snart kommer bli sjuk. Hostar och har mig. Dagen idag har ändå varit okej. Efter skolan så tittade jag och några vänner på High scool musical 2, vi var bara tvugna XD snacka om gullig film^^. Fast under hela filmen så satt vi och störde oss på småsaker som...
- neeej, hon glömde låsa skåpet
- hallå?? han stänger inte kylen?
osv...
// Jossaa

GÅRDAGENS KLÄDSELJacka - VILA
Linne - HM
Kjol (ett linne) - HM
Strumpbyxor - ?
Armband - Gina tricot

PRICKAR OCH PÄRLOR

Två av sakerna jag köpte igår. Den rosa neccesären kommer från Basehome och armbandet från Gina tricot. Nejmen nu ska jag snart dra iväg till dansen. Se ya^^

STARTAR UPP... IGEN

Ja, jag startar upp bloggen på nytt... igen. Den kommer troligen mest handla om mitt liv som 94a med aningen betygs stress och min galna humor ( xD) Massor av foton tagna med systemkamera och illustrationer^^.
//Jossa

RSS 2.0